Weekend menu

Nu hver eneste dag indtil 8. juli 2019, hvor menuen skifter igen.

 

Forret

Hjemmerøget laks m. hvide asparges, syrnet fløde m. dild olie & brød

eller

Duet af rejer m. hvide asparges, syrnet fløde m. dild olie & brød

 

Hovedret

Langtids stegt kalveculotte m. timian og citron

hertil dagens kartoffel, madeira sauce og sommerens  grønt

eller

Tournados af okse m. glace ( tillæg 20,- kr.)

hertil dagens kartoffel og sommerens grønt

 

Dessert

Variation af jordbær og rabarber

 

2 retter kr. 208,00

3 retter kr. 258,00

 

Skal afhentes inden kl. 16.00

 

Forretten og desserten er anrettet på fade og er klar til servering

- udførlig vejledning medfølger vedr. hovedretten ( skal blot varmes )

 

Minimum 4 kuverter, som skal bestille samme menu.

 

Kontakt os på info@anlaegspavillonen.dk eller telefon 9742 07 09 for bestilling