Hovedretter

Fjerkræ

Helstegt sprængt and m/ portvin sauce
kr. 185,00
Bryst af hopballe kylling m/ rabarber kompot
kr. 185,00


Gris

Let sprængt svinekam stegt m/ rosmarin og  rødvin sauce
kr. 175,00
Helstegt svinekam m/ rødkål, svesker og brunede kartofler
kr. 175,00
Barbecue marineret svinekæber m. æblekompot
kr. 185,00


Kalv

Gl. dags kalvesteg m/ flødesauce
kr. 185,00
Helstegt kalvefilét  m/ estragon sauce
kr. 208,00
Kalvemørbrad serveret m/ kalve glace
kr. 238,00


Okse

Gammeldags oksesteg m/ surt og sødt
kr. 185,00
Helstegt oksefilét m/ rødvin-peber sauce
kr. 218,00
Oksemørbrad serveret m/ madeira sauce
kr. 238,00


Lam

Lammeskank serveret m/ timian-hindbær sauce
kr. 175,00
Filet af lammeryg m/ rosmarin sauce
kr. 228,00

Alle hovedretter serveres på tallerken én gang,
m/ årstidens friske grøntsager samt kartofler efter eget ønske.


Buffet

Helstegt kalvefilet.
Sprængt andebryst
Barbecue stegt gris
Hertil et varieret salatbord, kartofler og sauce.
kr. 298,00