Hovedretter
Fjerkræ
Helstegt sprængt and m/ portvin sauce
kr. 198,00
Bryst af hopballe kylling m/ rabarber kompot
kr. 198,00
Gris
Let sprængt svinekam stegt m/ rosmarin og
rødvin sauce
kr. 198,00
Helstegt svinekam m/ rødkål, svesker og brunede
kartofler
kr. 198,00
Barbecue marineret svinekæber m. æblekompot
kr. 198,00
Kalv
Gl. dags kalvesteg m/ flødesauce
kr. 228,00
Helstegt kalvefilét m/ estragon sauce
kr. 298,00
Kalvemørbrad serveret m/ kalve glace
kr. 328,00
Okse
Gammeldags oksesteg m/ surt og sødt
kr. 228,00
Helstegt oksefilét m/ rødvin-peber sauce
kr. 298,00
Oksemørbrad serveret m/ madeira sauce
kr. 328,00
Lam
Lammeskank serveret m/ timian-hindbær sauce
kr. 248,00
Filet af lammeryg m/ rosmarin sauce
kr. 248,00
Alle hovedretter serveres på tallerken én gang,
m/ årstidens friske grøntsager samt kartofler
efter eget ønske.
Buffet
Helstegt kalvefilet.
Sprængt andebryst
Barbecue stegt gris
Hertil et varieret salatbord, kartofler og
sauce.
kr. 348,00